خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آواربرداری منطقه زلزله‌زده پادنا رایگان انجام می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 اسفند 1399 - 20:31
اصفهان – استاندار اصفهان گفت: آواربرداری منازل مسکونی و واحدهای تجاری منطقه زلزله زده پادنا توسط دولت به صورت رایگان انجام می‌شود.
بازسازي،تومان،سميرم،زلزله،اعتبار،منطقه،بلاعوض،خسارت

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس رضایی در بازدید از مناطق زلزله‌زده روستاهای تُل محمد و کهنگان بخش پادنای بزرگ سمیرم، اظهار داشت: همه ما در دولت و سایر مجموعه‌ها موظف به کمک‌رسانی به مردم زلزله‌زده و آسیب دیده هستیم.
وی با بیان اینکه طبق اعلام مرکز لرزه نگاری کشور زمین لرزه در هر سه بخش و دهستان پادنای بزرگ، پادنا و پادنای سفلی در جنوب شهرستان سمیرم احساس شده است، ابراز داشت: بیشترین خسارت به منازل روستاییان بخش پادنای بزرگ در نزدیک‌ترین محل به کانون زلزله (سی‌سخت) وارد شده است.
استاندار اصفهان با بیان اینکه آسیب‌های وارده به خانه‌ها، مغازه‌ها و زیرساخت‌ها ارزیابی و برای همه آنها تشکیل پرونده خواهد شد، ادامه داد: دولت برای تخصیص اعتبار، کمک بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی منطقه برنامه ریزی می‌کند.
رضایی تصریح کرد: تسهیلات بانکی مناسب و بلاعوض، طراحی و پروانه ساختمان، نظارت و آواربرداری رایگان از جمله حمایت‌های دولت برای کمک به بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده یا تخریبی است.
وی با اشاره به ادامه کار ارزیابی بنیاد مسکن، افزود: این ارزیابی‌ها به دقت و به منظور اخذ اعتبار از هیأت وزیران برای بازسازی خانه‌ها و اماکن خسارت دیده انجام می‌شود.
اختصاص ۵۳ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی منطقه زلزله زده پادنا
همچنین مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اختصاص ۵۳ میلیارد و ۴۵۵ میلیون تومان اعتبار برای بازسازی مناطق خسارت‌دیده از زلزله ۲۹ بهمن در شهرستان سمیرم خبر داد.
منصور شیشه‌فروش گفته بود: براساس مصوبه سوم اسفند هیأت وزیران برای بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده از زلزله در منطقه پادنا و پادنای علیا شهرستان سمیرم؛ ۳۶ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره بانکی تخصیص یافت.
وی اضافه کرد: ۱۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان کمک‌های بلاعوض و پنج میلیارد تومان نیز برای بازسازی تأسیسات زیربنایی منطقه اختصاص یافت.