خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال تصاویر ماهواره‌ای برای مدیران استانی/ خطر وقوع سیل در استان گلستان پابرجاست

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 10 فروردین 1398 - 18:30
صمیمی گفت: برای دریافت تصاویر ماهواره‌ای از مناطق سیل زده روی استان گلستان متمرکز هستیم زیرا خطر وقوع سیل هنوز در این استان وجود دارد.
تصاوير،استان،فضايي،دريافت،پژوهشگاه

رئیس پژوهشگاه فضایی مطرح کرد؛
حسین صمیمی رئیس پژوهشگاه فضایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،درباره تصاویر ماهواره‌ای که از مناطق سیل‌زده کشور دریافت می‌شود اظهار کرد: فعلاً روی استان گلستان متمرکز هستیم، زیرا خطر وقوع سیل هنوز این منطقه را تهدید می‌کند.
رئیس پژوهشگاه فضایی ادامه داد: عصر امروز تصاویر ماهواره‌ای جدید از استان گلستان برای مدیر ICT، مدیر آب استان و ستاد بحران گلستان ارسال شد.
وی با بیان اینکه از استان‌های دیگر کشور هم تصاویر ماهواره‌ای دریافت می‌شود گفت: تصاویر از پل دختر استان لرستان هم دریافت شد و برای مدیران این استان فرستاده شد، اما به دلیل آنکه ماهواره‌های ما در شرایط ابری سخت عمل می‌کنند نمی‌توانیم روی مناطق دیگر تمرکز کافی داشته باشیم.
وی افزود:در همین شرایط سخت هم متخصصان فضایی تمام تصاویر را چه بادقت عالی و چه بادقت معمولی از ماهواره‌ها تهیه می‌کنند و برای مدیران استان‌ها ارسال می‌کنند.
انتهای پیام/
دریافت تصاویر ماهواره‌ای از مناطق سیل خیز