خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قربانیان کرونا در ایران به ۶۰ هزار نفر رسید/ جان‌باختن ۸۱ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 09 اسفند 1399 - 14:57
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی۷۹۷۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور، طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
نفر،شهرستان،بيماران،كشور،بيمارستانها

به گزارش مشرق، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت بیان داشت: از دیروز تا امروز ۹ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۹۷۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴۱۸ نفر از آنها بستری شدند.
وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۱۵۹ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۹ هزار و ۹۸۰ نفر رسید.
لاری تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۳۸۶ هزار و ۵۳۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.
سه هزار و ۷۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت ابراز داشت: تاکنون ۱۰ میلیون و ۷۹۳ هزار و ۷۸۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۲ شهرستان نارنجی، ۲۵۱ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند،گفت: شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.