خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین آمار تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز 98؛ جان باختن 28 نفر ‌در تصادفات ‌استان کرمان‌

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 10 فروردین 1398 - 16:11
جانشین پلیس‌‌راه استان کرمان با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی تاکنون در تصادفات جاده‌های استان کرمان 28 نفر جان خود را از دست دادند گفت: 240 نفر نیز از هموطنان در این تصادفات مجروح شدند.
كرمان،تصادفات،نوروزي،استان،سفر،درصد،توجه

سرهنگ علی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه طرح نوروزی پلیس در جاده‌های از 25 اسفندماه آغز شده است اظهار داشت: دور دوم سفرهای نوروزی در حال انجام است و با توجه به افزایش سفرها در روزهای پایانی تعطیلات نوروزی لزوم توجه بیشتر به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ضرورت بیشتری پیدا می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه نیروهای پلیس همچنان تا پایان تعطیلات در جاده‌ها آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند عنوان کرد: در حال حاضر مشکل خاصی را در جاده‌های استان کرمان نداریم و ترافیک روانی در این جاده‌ها جریان دارد.
جانشین پلیس‌‌راه استان کرمان با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی تاکنون در تصادفات جاده‌های استان کرمان 28 نفر جان خود را از دست دادند گفت: 240 نفر نیز از هموطنان در این تصادفات مجروح شدند.
وی با اشاره به دلایل وقوع تصادفات در جاده‌های استان کرمان بیان کرد: بیش از 60 درصد این تصادفات بر اثر واژگونی، 50 درصد در اثر عدم توجه به جلو و 35 درصد بر اثر تخطی از سرعت مطمئنه بوده است.
رضایی با بیان اینکه افرادی که برنامه‌ریزی مناسبی برای سفر ندارند بیشتر دچار این مشکلات خواهند شد افزود: بی‌توجهی به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی را از مهم‌ترین عوامل حوادث جاده‌ایست و بازدید فنی و کنترل وسیله نقلیه خودرو قبل از سفر، به همراه داشتن مدارک لازم، پرهیز از شتابزدگی، استحراحت کافی در هنگام سفر و استفاده از سرعت مطمئنه به تمامی رانندگان توصیه می‌شود.
انتهای پیام/ش