خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای البرز طی روزهای آینده آلوده می‌شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 08 اسفند 1399 - 11:59
کرج - مدیرکل هواشناسی البرز گفت: هوای استان طی روزهای آینده با افزایش دما و افزایش آلاینده‌ها روبه‌رو خواهد بود.
البرز،درجه،هوا،بيشينه،دما

آرش بهارونداحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط جوی استان البرز با اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از جوی پایدار در منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن آسمانی صاف، روند افزایش دما و افزایش آلاینده‌ها در منطقه پیش‌بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه آسمان امروز البرز صاف همراه با یخبندان صبحگاهی و در ارتفاعات در اواخر وقت رشد ابر بوده و هوا سالم است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۱۰ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۴- درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۵ متر بر ثانیه است.
مدیرکل هواشناسی البرز خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی، فردا آسمان البرز صاف همراه با یخبندان صبحگاهی، غبار محلی است، در عصر روند افزایش آلاینده‌ها آغاز می‌شود و هوا ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد بود.
وی در پایان به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۱۳ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۲- درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۵ متر بر ثانیه است.