خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسن‌زاده: منظور من بازیکنانی بود که علیه وزرای ورزش مصاحبه کرده بودند نه غفوری

فارس | ورزشی | شنبه، 10 فروردین 1398 - 15:20
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: صحبت‌های من مربوط به بازیکنانی بود که علیه وزاری ورزش مصاحبه کرده بودند.
غفوري،انضباطي،ورزش،كميته

اسماعیل حسن‌زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد برخی جو سازی‌ها و اینکه مدعی هستند رئیس کمیته انضباطی در مورد وریا غفوری در آستانه دربی مصاحبه کرده گفت: متاسفانه از صحبت‌هایم سوء برداشت شده است و منظور من اصلا ووریا غفوری نبود و هیچ صحبتی در مورد این بازیکن انجام نداده‌ام.
بلکه زمانی که با رادیو صحبت می‌کردم سه چهار بازیکن پرسپولیس و استقلال علیه وزیر ورزش سابق و وزیر ورزش کنونی صحبت کره بودند و من هم در مورد همین مساله نکاتی را بیان کردم.
زیرا کمیته انضباطی فقط در مواردی که بازیکنان علیه مسئولان ورزش و فدارسیون فوتبال مصاحبه کنند به مسایل ورود می‌کند.
وی افزود: اگر ووریا غفوری در مورد وزیر امور خارجه یا مسایلی غیر ورزشی اظهار نظر کرده هیچ ارتباطی به کمیته انضباطی فوتبال ندارد و ما به چنین مسایل غیر فوتبالی ورود نمی‌کنیم.
انتهای پیام/ا