خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج از ایذه نیاز به مجوز دارد/ ورودی از سمت دهدز بسته شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 اسفند 1399 - 11:59
ایذه- فرماندار شهرستان ایذه با تأکید بر اینکه خروج از این شهرستان نیاز به مجوز دارد، گفت: ورودی ایذه از سمت دهدز تا اطلاع ثانوی بسته است.
تردد،استان،ايذه،خوزستان،دهدز

حسن نبوتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اینکه هرگونه تردد ضروری اعم از تردد برای درمان قطعاً نیاز به مجوز دارد، اظهار کرد: برای تردد خروج از شهر نیاز به تأییدیه پزشک یا شبکه بهداشت و درمان است و سپس فرمانداری مجوز تردد را صادر می‌کند.
فرماندار ایذه تصریح کرد: کارگران با اتوبوس و وسایل حمل‌ونقل عمومی برای تردد مشکلی ندارند.
وی گفت: با توجه به اینکه شهرستان ایذه در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد و تعدادی از شهرستان‌های استان خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارند، ایجاب شده است که ورودی استان خوزستان از بخش دهدز به صورت کنترلی در بیاید و از ورود خودروهای با پلاک خارج از استان خوزستان ممانعت شود.
نبوتی افزود: همچنین از خروج خودروهای درون استانی به خارج از استان جلوگیری شود و همچنین ورودی ایذه از سمت دهدز تا اطلاع ثانوی بسته است.