لزوم تشکیل وحدت رویه و اتاق فکر در حوزه دست بافته های داری در گیلان
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان بر لزوم تشکیل اتاق فکر در حوزه فرش در استان تاکید کرد و گفت: راه اندازی این اتاق فکر می تواند ضمن مشخص کردن اولویت های تولیدکنندگان؛ دغدغه پیشران ها در بخش فروش را احصا و به رونق تولید و فروش فرش در استان کمک شود.

ایسنا/گیلان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان بر لزوم تشکیل اتاق فکر در حوزه فرش در استان تاکید کرد و گفت: راه اندازی این اتاق فکر می تواند ضمن مشخص کردن اولویت های تولیدکنندگان؛ دغدغه پیشران ها در بخش فروش را احصا و به رونق تولید و فروش فرش در استان کمک شود.
زهرا یعقوب نژاد در نشست بررسی مشکلات دست بافته های داری استان که با همکاری سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان برگزار شد با بیان اینکه امور بانوان و خانواده استانداری گیلان تجربه همکاری خوبی با سازمان جهاددانشگاهی در حوزه زنان سرپرست خانوار و خانواده داشته است اظهار کرد: توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد توسعه مشاغل خانگی از طرح های موثر در استان در حوزه زنان سرپرست خانوار بوده است.
وی با تصریح کرد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار صورت گرفت، این حمایت تنها در ارائه تسهیلات خلاصه نشد بلکه رسیدن به الگوی نوین مشاغل خانگی بود تا به معنای واقعی حمایت و پشتیبانی شوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با اشاره به شناسایی و همکاری۳۴ پیشران در طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار یادآور شد: فراهمسازی امکان اشتغال مولد و درآمدزا در استان گیلان برای زنان سرپرست خانوار از جمله اقدامات حمایتی در این طرح است.
یعقوب نژاد با اشاره به توانمندی و پتانسیل بالای گیلانیان در حوزه دست بافته های داری گفت: فروش محصولات یکی از اصلی ترین مشکل تولیدکنندگان در بخش دست بافته های داری است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان بر لزوم تشکیل اتاق فکر در حوزه فرش در استان تاکید کرد و گفت: راه اندازی این اتاق فکر می تواند ضمن مشخص کردن اولویت های تولیدکنندگان؛ دغدغه پیشران ها در بخش فروش را احصا و به رونق تولید و فروش فرش در استان کمک شود.
وی از شناسایی کارآفرینان برتر زن در استان گیلان خبر داد و گفت:۶۱۷۵ خانم توسط دستگاه های اجرایی و فرمانداری در سراسر استان شناسایی و معرفی شدند که از این تعداد۶۶۸ در رسته دست بافت های داری هستند؛ لذا باید دست بافته های داری در استان را بصورت یک مجموعه هدفمند و برنامه ریزی دیده و حمایت شوند.
احراری مسئول سایت پیشه نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی بطور عام و فرش دست بافت بصورت خاص یکی از اصلی ترین نقش ها را در رونق تولید و کسب و کار دارند.
وی با اشاره به فعال بودن سامانه پیشه گفت: هدف اصلی سامانه دست بافته های پیشه متصل کردن تامین کنندگان و پیشه وران به یکدیگر است.
وی با بیان اینکه یکی از چالش های اصلی هنرهای سنتی این است که از کار تیمی غافل هستند، یادآور شد: وحدت رویه و تشکیل اتاق فکر از ضرورت های در مسیر توسعه و رونق فرش بافی است.
انتهای پیام