خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع‌آوری لاشه‌های پرندگان در برف و بوران

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 07 اسفند 1399 - 00:32
طی ۲۷ روز گذشته مجموع تلفات پرندگان مهاجر جمع‌آوری شده در تالاب میانکاله و خلیج گرگان به عدد ۱۴ هزار و ۶۹۳ قطعه رسیده است.<br/><br/>
پرندگان،مهاجر،تلفات،خليج،ميانكاله،آبزي،تالاب

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، ۲۷ روز است که شاهد ادامه تلفات پرندگان در تالاب میانکاله و خلیج گرگان هستیم به‌طوری‌که کماکان ماموران محیط زیست در حال جمع آوری و دفن بهداشتی لاشه‌های پرندگان هستند.
براساس آزمایش‌های انجام شده علت بیماری بوتولیسم اعلام شد که برای جلوگیری از تلفات بیشتر بحث جمع‌آوری و دفن بهداشتی باوجود روزهای سرد زمستانی و بارش برف و باران در دستور کار قرار دارد.
براساس اطلاعیه شماره ۲۵ درباره تلفات غیرعادی در پرندگان مهاجر آبزی در تالاب بین‌المللی میانکاله و خلیج گرگان، عملیات پایش و جمع‌آوری لاشه پرندگان مهاجر آبزی روز چهارشنبه ششم اسفند ماه ۹۹ نیز با اعزام اکیپ‌های از محیط‌بانان و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست بهشهر، گلوگاه و اداره کل انجام که ۲۴۶ قطعه پرنده مهاجر آبزی از گونه‌های چنگر معمولی، فلامینگو، مرغابی و کشیم تلف شده از سطح ساحل جمع آوری و دفن بهداشتی شدند.
گفتنی است طی ۲۷ روز گذشته مجموع تلفات پرندگان مهاجر جمع‌آوری شده در تالاب میانکاله و خلیج گرگان به عدد ۱۴ هزار و ۶۹۳ قطعه رسیده است.
قابل ذکر است، بدلیل بارش برف و بوران و شرایط سخت در منطقه ،جمع آوری لاشه‌ها صرفاً به ‌صورت پیاده در بخشی از ساحل گلوگاه و بخشی از ساحل خلیج در بندر ترکمن انجام گرفت.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج