خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تصرف ۳۵ هزار مترمربع اراضی ملی در سیرجان

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 17:42
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیرجان از رفع تصرف ۳۵ هزار مترمربع از اراضی این شهرستان از دست متصرفان خبر داد.<br/>
تخريب،شهرستان،سيرجان،دادستان

مهران میرشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سیرجان اظهار داشت: با حکم دادستان و با حضور دستگاه‌های نظارتی ۱۹حکم تخریب برای دیوارکشی در اراضی منابع طبیعی در بخش‌های گلستان، مرکزی و در روستاهای چاه‌زهرا و کهن‌شهر به وسعت ۳۵ هزار مترمربع تخریب و باز پس گرفته شد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیرجان عنوان کرد: ارزش اراضی باز پس گرفته ۱۵ میلیارد ریال است که خوشبختانه به بیت‌المال بازگردانده شد.
وی افزود: در راستای اجرای قوانین و دستورهای قضائی دادستان شهرستان و با همکاری فرماندهی انتظامی و ادارات شهرستان، ساخت‌وسازهای غیرمجاز تخریب می‌شوند و سرمایه‌گذاری غیرقانونی به‌جز خسارت چیزی در پی نخواهد داشت.
انتهای پیام/۸۰۰۱۵/ب/ی