خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکران آنلاین «دیوانگی» آغاز شد/ سردرگمی دانشجوی دانشگاه شریف

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 15:23
اکران آنلاین مستند «دیوانگی» به کارگردانی صدرا علی‌بک آغاز شد.
دانشگاه،ديوانگي،مستند،سيدمحمدصادق،سؤالاتي،آنلاين،اكران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی جشنواره فیلم «عمار»، مستند سینمایی «دیوانگی» درباره سیدمحمدصادق کشاورزی، رتبه ۲ کنکور سراسری سال ۱۳۹۷ است که پس از عبور از سد کنکور، با پیش‌فرض‌های ذهنی‌اش درباره دانشگاه و مسیر آینده زندگی مواجه می‌شود.
کارگردان این اثر در مدت زمان ۷۶ دقیقه با سیدمحمدصادق که حالا دانشجوی مهندسی کامپیوتر بهترین دانشگاه کشور است، همراه شده و روایتی جذاب از مواجهه وی با دانشگاه را ارائه می‌کند؛ جایی که یک دانشجو با گذشت یک ترم، تصوراتش نسبت به دانشگاه به مرور تغییر کرده و با تصویری جدید از دانشگاه روبرو می‌شود و سؤالاتی برایش به وجود می‌آید؛ سؤالاتی از جنس من چه کار باید بکنم؟
چه مسیری را باید طی کنم و این شروع دیوانگی اوست ...
مستند بلند «دیوانگی» به کارگردانی صدرا علی‌بک، تهیه‌کنندگی محمدصادق باطنی و نویسندگی سیدآرمین حقیقت که همگی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف هستند، در مرکز نوآوری رسانا تولید شده است.
اکران آنلاین و مردمی این مستند از چهارشنبه ششم اسفندماه آغاز می‌شود که علاقه‌مندان برای ثبت درخواست اکران یا تماشای آنلاین می‌توانند به سایت عماریار به نشانی Ammaryar.ir مراجعه کنند.