سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات اردنی‌ها در حمایت از مسجدالأقصی

فارس | بین‌الملل | شنبه، 10 فروردین 1398 - 14:19
هزاران نفر از مردم اردن با برگزاری تظاهراتی گسترده، حمایت خود از قدس و مسجدالأقصی را اعلام کردند.
قدس،اردن،حمايت،اعلام،اشغالي،امان،مال،تظاهرات

هزاران نفر از مردم اردن با برگزاری تظاهراتی گسترده، حمایت خود از قدس و مسجدالأقصی را اعلام کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، هزاران نفر از مردم اردن روز جمعه (دیروز) از مقابل مسجد الحسینی در مرکز امان پایتخت اردن به سمت میدان النخیل راهپیمایی کرده و حمایت خود از قدس و مسجدالأقصی را اعلام کردند.
به نوشته روزنامه «القدس‌العربی»، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات شعارهای «روح و جانم فدای مسجدالأقصی»، «ملت خواهان آزادی فلسطین است»، «ملت اردن و فلسطین متحد هستند» سر دادند.
تظاهرات‌کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «قدس و امان دوقلوهای متصل بهم هستند»، «مسجدالأقصی به فریاد می‌خواند»، «سرزمین مال ماست، قدس مال ماست».
این تظاهرات بنا به دعوت جنبش اسلامی و کمپین مردمی و ملی حمایت از مسجدالأقصی برگزار شد.
در همین ارتباط «عبدالحمید الذنیبات» از رهبران گروه اخوان‌المسلمین اردن با اشاره به انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی، اعلام موضع «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی و تجاوزات صهیونیست‌ها در غزه، گفت: «کمترین وظیفه رهبران عرب این است که تصمیمی درباره توقف عادی‌سازی روابط (با رژیم صهیونیستی)، فراخوانی سفرا و توقف روند سازش اتخاذ کنند».
انتهای پیام/