خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی ۸۰ کاروان شادی همزمان با میلاد امام علی(ع) در شهر تهران

فارس | برگزیده، فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 12:59
همزمان با ایام ولادت امام علی (ع)، 80 کاروان شادی به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سطح شهر تهران برپا می‌شود.
ميدان،كاروان،شادي،امام،ميلاد،ايام،علي،همزمان

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، امسال همزمان با ایام میلاد امام علی (ع) که محدودیت‌هایی برای برپایی جشن به دلیل شیوع کرونا وجود دارد،کاروان شادی در شهر تهران برپا می‌شود.
بر همین اساس، فرهنگسراهای مختلف به منظور ایجاد شور در ایام ولادت امام اول شیعیان، اقدام به راه‌اندازی کاروان شادی کردند تا این کاروان با حضور در مناطق مختلف و پخش سرود و مولودی، ایام میلاد حضرت علی (ع) را جشن بگیرد.
کاروان شادی شهر تهران در همه مناطق شهر از شمال تا جنوب، شرق تا غرب برنامه‌ریزی شده است که به مدت سه روز یعنی از امروز تا جمعه بیش از ۸۰ کاروان شادی در محله‌ها برپا می‌شود که بزرگترین این کاروان به همت فرهنگسرای عترت در میدان امام حسین (ع) پیش‌بینی شده است.
این کاروان شادی که همراه با مدیحه‌سرایی، مولودی خوانی و دف‌زنی است، از امروز چهارشنبه از میدان امام حسین (ع) به سمت میدان شهدا و خراسان حرکت می‌کند.
همچنین فردا همزمان با میلاد امام علی (ع) این کاروان به سمت میدان فردوسی و انقلاب می‌رود و جمعه هشتم اسفنده به سوی تهرانپارس روانه خواهد شد.
به گزارش فارس، در سایر مناطق تهران همچون میدان قدس، میدان تجریش، نیاوران، میدان ولیعصر، میدان آزادی، میدان شوش، خیابان رودکی، خیابان آذربایجان، نازی آباد، تهرانپارس، میدان نبوت، رسالت، شمیران نو، تهرانسر، میدان الغدیر، خیابان لویزان، پیروزی، بلوار ابوذر، کاشانی نیز کاروان شادی همزمان با ایام میلاد امام علی (ع) برگزار می‌شود.
انتهای پیام/