خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسیب دیدگی ملی پوش شمشیربازی جدی نیست/ فتوحی به جام جهانی بوداپست می‌رسد

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 12:33
آسیب دیدگی مچ دست ملی پوش شمشیربازی جدی نیست و می‌تواند پس از یک هفته دوباره به تمرینات برگردد.
فتوحي،بوداپست،آسيب،جام

آسیب دیدگی مچ دست ملی پوش شمشیربازی جدی نیست و می‌تواند پس از یک هفته دوباره به تمرینات برگردد.
به گزارش ایسنا، محمد فتوحی ملی پوش شمشیر بازی سابر ایران در جریان فینال لیگ از ناحیه مچ دست دچار آسیب دید گی شد به طوری که نتوانست ادامه فینال را انجام دهد.
در مورد وضعیت او و رسیدنش به جام جهانی بوداپست ابهاماتی وجود داشت که اکنون با مشخص شدن میزان آسیب دیدگی او، تکلیف فتوحی برای حضور در جام جهانی بوداپست که ۲۱ اسفند برگزار می‌شود، نیز مشخص شد.
فتوحی در این مورد به ایسنا گفت: از دستم MRI گرفتم و پزشک هم عنوان کرد که خدا را شکر مشکلی ندارد و بعد از یک هفته استراحت می‌توانم کم کم تمرینات را شروع کنم.
همچنین پزشک عنوان کرد که برای حضور در مسابقات هم مشکلی ندارم و با این شرایط به جام جهانی بوداپست می‌رسم.
انتهای پیام