خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمجید معاون طرح و برنامه وزارت صمت از تولید ریل در ذوب آهن اصفهان

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 12:14
معاون طرح و برنامه وزارت صمت در بازدید از غرفه ذوب آهن اصفهان در یازدهمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار ، از تولید ریل و محصولات صنعتی توسط این مجتمع عظیم صنعتی تمجید کرد.
توليد،آهن،فولاد،محصولات،اوليه،صنعتي،تامين

معاون طرح و برنامه وزارت صمت در بازدید از غرفه ذوب آهن اصفهان در یازدهمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار ، از تولید ریل و محصولات صنعتی توسط این مجتمع عظیم صنعتی تمجید کرد.
اخبار شرکتها؛ سعید زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صمت در در بازدید از غرفه ذوب آهن اصفهان در یازدهمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد وسنگ آهن ایران با نگاهی به بازار ، از تولید ریل و محصولات صنعتی توسط این مجتمع عظیم صنعتی تمجید کرد .
زرندی تولید این محصولات را نشان دهنده توانایی ذوب آهن اصفهان برای رقابت در عرصه های جهانی دانست و ابراز امیدواری کرد که با تامین مواد اولیه لازم ، مشکلی در تولید این محصولات مهم از جمله ریل نداشته باشیم.
زرندی در مورد ضرورت عدم ورود شرکت های معدنی به حوزه صنایع پایین دستی و تولید فولاد که منجر به بحران تامین مواد اولیه برای تولید کنندگان بزرگ این صنعت شده است گفت : معادن نباید در حوزه هایی که با اشباع تولید مواجه هستیم ورود کنند و هر واحد فولادی که ایجاد می شود باید تامین مواد اولیه برای آن تضمین شده باشد .
وی افزود : برای سرمایه گذاری های جدید تلاش می شود که حلقه های زنجیره فولاد در حوزه یکدیگر ورود نکنند تا شاهد این مشکلات در تامین مواد اولیه نباشیم.
انتهای پیام/ب