خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی‌های سفیر فوق‌العاده بلاروس درباره روابط با ایران

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 11:55
خبرگزاری رسمی بلاروس درباره دیدار سفیر این کشور با رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس گزارش داد، دو طرف درباره راههای تقویت روابط دوجانبه رایزنی کردند.<br/>
بلاروس،ايران،گروه،عمويي،سفير،خبرگزاري

خبرگزاری رسمی بلاروس درباره دیدار سفیر این کشور با رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس گزارش داد، دو طرف درباره راههای تقویت روابط دوجانبه رایزنی کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بلتا» خبرگزاری رسمی بلاروس گزارشی درباره دیدار «یوری لازارچیک» سفیر مینسک در تهران با «ابوالفضل عمویی» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس منتشر کرد.
در گزارش بلتا آمده است: «یوری لازارچیک سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار بلاروس در ایران با ابوالفضل عمویی رئیس گروه کاری (مجلس) شورای اسلامی در زمینه همکاری با مجمع ملی بلاروس دیدار کرد».
طبق این گزارش که به نقل از سفارت بلاروس در ایران منتشر شده است، لازارچیک و عمویی درباره چارچوب دوجانبه حقوقی و طُرق بهبود روابط تجاری، اقتصادی و تدارکات برای برگزاری پانزدهمین نشست کمیسیون همکاری اقتصادی بلاروس-ایران در مینسک صحبت کردند».
ابوالفضل عمویی و سفیر بلاروس در ایران
خبرگزاری رسمی و دولتی بلاروس افزود: «همکاری بین منطقه‌ای و همچنین تقویت روابط بین مناطق و شهرهای بلاروس و ایران، از جمله دیگر مسائل مهم در دستور کار (سفیر بلاروس و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس) بود».
توضیحات امروز چهارشنبه خبرگزاری بلاروس در حالی منتشر شده که پیشتر برخی رسانه‌های داخلی در ایران گزارشی درباره این دیدار دوجانبه منتشر کرده بودند.
ابوالفضل عمویی علاوه بر تصدی سمت رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی است.
روابط ایران و بلاروس به ویژه در سال‌های اخیر توسعه خوبی داشته و مقام‌های ارشد دو کشور در تهران و مینسک در سطوح مختلف دیدارهای زیادی داشته‌اند.
انتهای پیام/م