خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعارض های ناسالم مانع رشد و بالندگی کشور می شود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 09:12
معاون سیاسی واجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بخش های مختلف دولتی، حاکمیتی، لشگری و کشوری باید در هماهنگی با هم عمل و از رقابت های ناسالم پرهیز کنند و تعارض های ناسالم مدیریت شوند تا رشد و بالندگی برای کل کشور اتفاق بیفتد.
نظام،سياسي،موضوع،استان،كشور،عاليه،كوثري،ناسالم،پرهيز،معاون،ج ...

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی واجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بخش های مختلف دولتی، حاکمیتی، لشگری و کشوری باید در هماهنگی با هم عمل و از رقابت های ناسالم پرهیز کنند و تعارض های ناسالم مدیریت شوند تا رشد و بالندگی برای کل کشور اتفاق بیفتد.
به گزارش ایسنا ابوذر کوثری در گردهمایی ائمه جمعه استان اظهارکرد: نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک ساختار سیاسی همانطور که از اسمش پیداست یک سیستم و یک نظام است که این نظام از بخش ها و خرده سیستم هایی مانند بخش‌های سیاسی، فرهنگی، مذهبی و اقتصادی تشکیل شده است و در ذیل این بخش ها هم طبیعتا خرده سیستم ها و بخش‌های کوچک تر وجود دارد که هر کدام از این بخش ها از کلان تا خرد، مسئول یا متولی خودش را دارد.
وی افزود: ما به عنوان مسئول طبیعتاً باید بهترین کارکرد را در حوزه مسئولیتی خودمان داشته باشیم و از کارآمدی لازم برخوردار باشیم.
اما یک بحث مهم تر هم اینجا هست و آن اینکه ما علاوه بر اینکه مسئولیت یک بخش را داریم یک مسئولیت هم در قبال کل نظام داریم یعنی یک مسئولیت فرابخشی.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندارسیستان وبلوچستان اضافه کرد: در اینجاست که باید بخش های مختلف دولتی و حاکمیتی و لشگری و کشوری باید در هماهنگی با هم عمل کنند و یک هارمونی با همدیگر داشته باشند.
از رقابت های ناسالم پرهیز کنند و تعارض های ناسالم مدیریت شوند تا رشد و بالندگی برای کل کشور اتفاق بیفتد.
کوثری ادامه داد: اگر تعارضات پیش بیاید و باعث شود یک بخش علیه بخشی دیگر کار کند ما را دچار پسرفت می کند.
وی گفت: این نظام طی ۴۲ سال اخیر اقدامات و خدمات خوبی انجام داده است و بخش های مختلف این نظام در در حوزه های مختلف و در دولت های مختلف این کار را انجام داده اند و کلیت این خدمات عقلا و منطقا قابل دفاع است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: مسئولین ما در نظام جمهوری اسلامی ایران باید اهداف سازمانی خودشان را با مصالح عالیه نظام و کشور همسو کنند.
اما مصالح عالیه ما در استان سیستان و بلوچستان چیست، اولین هدف عالیه در استان موضوع حفظ وحدت و انسجام اجتماعی است در عین اینکه تمایزات هم چه قومی و چه مذهبی طبیعتاً باید حفظ شود.
کوثری افزود: هر سخن، هر رفتار و اقدام و برنامه‌ای که باعث تضعیف وحدت در استان شود از ناحیه متولیان و مسئولان حرکت در مسیر خلاف مصالح عالی کشور و نظام است.
وی بیان داشت: دومین موضوع این است که ما در استان باید نسبت به آینده ایجاد امید کنیم و از دامن زدن به یاس و نگاهی که معتقد به نوعی بن‌بست و انسداد همه جانبه است پرهیز کنیم، چون به تعبیر مقام معظم رهبری ما در کشور بدرستی بن بست نداریم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندارسیستان وبلوچستان ادامه داد: سوم؛ مسئله بیان خدمات و بیان انتقادات و گلایه ها به شکل صحیح آن است.
انتقاد در جمهوری اسلامی باید برای خودترمیمی باشد نه خود تخریبی؛ انتقاد برای اصلاح رویه‌هاست نه تغییرات ساختاری، در بیانیه گام دوم انقلاب هم به خوبی به این موضوع اشاره شده است.
کوثری اضافه کرد: موضوع چهارم؛ پرهیز از دامن زدن به احساس تبعیض است؛ تبعیض در ذهن هیچ کدام از مسئولان ارشد نظام چه در زمینه مذهبی و چه قومی وجود ندارد.
البته محرومیت ها و کاستی ها وجود دارد اما ناشی از اشکالات مدیریتی است نه تبعیض سیستماتیک که باید این ذهنیت اصلاح شود.
وی گفت: موضوع بعدی انتخابات، به عنوان یکی از اهداف عالیه نظام است که بعضاً برخی‌ها می‌خواهند آن را زیر سوال ببرند و اثربخش نبودن انتخابات در جمهوری اسلامی کلید واژه ای است که نیرو های معاند در تلاش هستند برای جا انداختن آن هستند و مدیران و مسئولان در همه بخش‌ها باید کمک کنند که خلاف آن ثابت شود.
وی تاکید کرد: ائمه جمعه در اینجا نقش بسزایی دارند، هم تبیین اثربخش بودن و هم ترغیب برای مشارکت مردم در انتخابات برای اینکه سرنوشت ملت ما دست خود آنها و تک تک رای آنها آینده مردم را رغم می زند.
انتهای پیام