تغذیه مناسب مبتلایان به دیابت نوع ۲
باشگاه خبرنگاران
|
سلامت و پزشکی
|
چهارشنبه، 06 اسفند 1399 - 02:02
یک استاد علوم تغذیه و رژیم شناسی گفت : مهمترین مساله در رژیم درمانی افراد مبتلا به دیابت نوع دو، رعایت نظم در دریافت وعدههای غذایی است.

خلاصه خبر
در برخی از الگوهای تغذیه، مواد مصرفی حاوی مقدار زیادی انرژی دریافتی و استفاده از منابع غذایی مانند قندها، شیرینیها، روغنها و فست فود هستند و میتوانند به افزایش ابتلا به دیابت نوع دو دامن بزنند.
اولین مسئله در افراد مبتلا به دیابت نوع دو، مداخلات علمی و اصولی برای رسیدن به وزن ایده آل است.
کوهدانی بیان کرد: یکی از مهمترین مسئله ها در رژیم درمانی افراد مبتلا به دیابت نوع دو، رعایت نظم در دریافت وعدههای غذایی است.
این برنامه غذایی باید به شکلی باشد که فرد مبتلا به دیابت علاوه بر دریافت منابع مورد نیاز قندی، به نوع قند مصرفی توجه داشته باشد و از قندهای پیچیده استفاده کند.
کوهدانی بیان کرد: قند موجود در مواد غذایی مانند نانهای سبوس دار، سبزیجات و حبوبات، به تدریج آزاد میشود و در نتیجه در مدت طولانی تری قند خون را به حالت تعادل درمی آورد.
او گفت: روغنهای مصرفی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو، روغنهایی است که اصطلاحا چربی خوب نامگذاری میشوند.
این استاد دانشکده علوم تغذیه گفت: استفاده به موقع و به میزان لازم از مواد پروتئینی مثل انواع گوشت ها، حبوبات، لبنیات و ...
او یادآوری کرد: معمولا کربوهیدرات مورد نیاز فرد دیابتی باید از طریق مصرف میوه ها، سبزیجات و غلات کامل در میان وعدهها و وعدههای اصلی تامین شود.
اولین مسئله در افراد مبتلا به دیابت نوع دو، مداخلات علمی و اصولی برای رسیدن به وزن ایده آل است.
کوهدانی بیان کرد: یکی از مهمترین مسئله ها در رژیم درمانی افراد مبتلا به دیابت نوع دو، رعایت نظم در دریافت وعدههای غذایی است.
این برنامه غذایی باید به شکلی باشد که فرد مبتلا به دیابت علاوه بر دریافت منابع مورد نیاز قندی، به نوع قند مصرفی توجه داشته باشد و از قندهای پیچیده استفاده کند.
کوهدانی بیان کرد: قند موجود در مواد غذایی مانند نانهای سبوس دار، سبزیجات و حبوبات، به تدریج آزاد میشود و در نتیجه در مدت طولانی تری قند خون را به حالت تعادل درمی آورد.
او گفت: روغنهای مصرفی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو، روغنهایی است که اصطلاحا چربی خوب نامگذاری میشوند.
این استاد دانشکده علوم تغذیه گفت: استفاده به موقع و به میزان لازم از مواد پروتئینی مثل انواع گوشت ها، حبوبات، لبنیات و ...
او یادآوری کرد: معمولا کربوهیدرات مورد نیاز فرد دیابتی باید از طریق مصرف میوه ها، سبزیجات و غلات کامل در میان وعدهها و وعدههای اصلی تامین شود.