خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در پردیس

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 19:42
پردیس- شهردار پردیس از تداوم مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
پرديس،شهرداري،همتي،ادامه،گزارش،بازآرايي

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی همتی در یازدهمین نشست دوره‌ای مدیران شهرداری پردیس اظهار داشت: خانواده بزرگ شهرداری پردیس پس از گذار از دورانی سخت و در سایه کارکردی مناسب، پرهیز از حواشی و تلاش وافر به یک ساحل امن و آرام رسیده اما تا نقطه مطلوب فاصله بسیار است و همچنان باید در راستای خدمت به شهروندان کوشید.
وی ادامه داد: خوشبختانه بودجه پیش بینی شده شهرداری پردیس با وجود عبور از سالی دشوار به لحاظ درآمدی به طور کامل محقق شد.
همتی اضافه کرد: مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز همواره در دستور کار شهرداری پردیس قرار دارد اما این رویه در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.
بر پایه این گزارش، مراقبت و پیشگیری از بزنگاه‌های فساد در بخش‌های مختلف شهرداری و بازآرایی مبلمان و منظر شهری در آستانه سال نو از دیگر تأکیدات شهردار پردیس در این نشست بود.