خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناصریه عراق مجددا ناآرام شد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 18:26
منابع عراقی از ناآرامی های مجدد در ناصریه عراق که خواهان برکناری استاندار استان ذی قار هستند، خبر دادند.
امنيتي،عراقي،نيروهاي،تظاهرات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، منابع عراقی از ناآرامی مجدد در استان ذی قار عراق خبر دادند.
بر اساس این گزارش؛ درگیری میان نیروهای امنیتی عراقی و تظاهرات کنندگان در شهر ناصریه امروز هم ادامه یافت.
منابع عراقی از زخمی شدن شماری از تظاهرات کنندگان خبر دادند.
این در حالی است که یک منبع امنیتی عراقی روز دوشنبه از اعمال مقررات منع آمد و شد در ذی قار به دنبال درگیری میان نیروهای ضد اغتشاش و معترضانی که خواهان برکناری ناظم الوائلی استاندار این استان هستند، خبر داده بود.
این منبع بیان کرده بود: نیروهای امنیتی در مناطقی از استان ذی قار به دنبال درگیری میان نیروهای امنیتی و تظاهرات کنندگان، مقررات منع آمد و شد اعمال کردند.
منبع امنیتی عراقی به السومریه تاکید کرده بود: دو تظاهرات کننده کشته و ۲۱ نفر دیگر که ۱۲ نفر از نیروهای امنیتی در میان آنها هستند، زخمی شدند.