خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریرچی: ویروس انگلیسی کشنده‌تر است

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 17:56
معاون کل وزارت بهداشت، با هشدار درباره موج چهارم کرونا، گفت: موارد بستری کووید ۱۹ سیر صعودی دارد و افزایش موارد سرپایی با کمی تاخیر موجب افزایش موارد بستری و مرگ و میر می‌شود.
ويروس،انگليسي،حريرچي،ماسك،پيك،خوزستان،رعايت

به گزارش مشرق، ایرج حریرچی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، افزود: اوضاع به نظر ما بسیار نگران کننده و هشدار آمیز است هرچند هنوز وارد پیک چهارم نشده ایم، اما با مشاهده موارد وسیع ویروس انگلیسی و ورود آن به کشور از مبادی مختلف، نشانه‌های اولیه پیک چهارم ظاهر شده است.
وی با بیان اینکه ویروس انگلیسی بسیار مسری‌تر و کشنده‌تر است و جوانان را هم درگیر می‌کند، ادامه داد: در خوزستان زدن ماسک به زیر ۵ درصد رسیده است و رؤسای بیمارستان‌ها درخواست کرده اند که در خوزستان قرنطینه کامل‌تر انجام شود، اما محدودیت‌هایی که باید اعمال شود از نظر ما مناسب اجرا و رعایت نمی‌شود.
معاون کل وزارت بهداشت گفت: الان در عراق محدودیت‌های شدیدی اعمال می‌شود و چهار روز هفته مردم حق خروج خودرو را از خانه ندارند و اگر ماسک نزنند چیزی حدود ۵۰۰ هزار تومان ما جریمه می‌شوند.
حریرچی ادامه داد: در جنوب عراق ۵ درصد موارد ویروس انگلیسی است، باید سعی کنیم پیک استان خوزستان را متوقف کنیم.
وی گفت: در سه استان مازندران، گلستان و گیلان به رغم کنترل بیماری، اما موارد بستری و مرگ و میر هنوز بالای متوسط کشوری است.
معاون کل وزارت بهداشت گفت: اگر ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند و پروتکل‌ها را دقیق رعایت کنند میزان مرگ و میر ما در خرداد ۱۴۰۰ به زیر ۳۰ نفر خواهد رسید.
حریرچی افزود: در خصوص ممنوعیت سفرهای نوروزی پیشنهاداتی شده، اما هنوز تصمیمی گرفته نشده که باید چند روزی صبر کنیم تا ببینیم وضعیت ویروس انگلیسی و رعایت پروتکل‌ها چه می‌شود.