خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرستار کرجی بعد از زایمان آسمانی شد

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 17:56
مسوول روابط عمومی بیمارستان شهید مدنی کرج اعلام کرد که یکی از بانوان پرستار این بیمارستان براثر ابتلا به کووید۱۹ و حین عمل سزارین به آسمان ها پرکشید.
سلامت،مدافع،بيمارستان،كرج،پزشكان

به گزارش مشرق، محمود وهابی گفت : این مدافع سلامت به نام «فرانک داودی » ، به علت وخامت حال به یکی از بیمارستان های تهران انتقال داده شد اما تلاش پزشکان برای نجات وی بی نتیجه ماند.
وی ادامه داد: با توجه به وخامت حال این مدافع سلامت پزشکان ترجیح دادند تا نوزاد هفت ماهه وی را از طریق عمل جراحی سزارین از مرگ حتمی نجات دهند.
وهابی گفت : این بانوی مدافع سلامت در بخش جراحی مردان بیمارستان شهید مدنی کرج مشغول فعالیت بود که به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شد.
این دومین مدافع سلامت بیمارستان شهید مدنی کرج است که در راه خدمت به مردم و نجات بیماران آسمانی می شود.
پیش از این دکتر محمودغنی زاده از پزشکان بیمارستان شهید مدنی کرج در راه خدمت به مردم به شهادت رسید.
تاکنون حدود هشت تن از مدافعان سلامت استان البرز براثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باخته اند.