خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار مبتلایان کرونای جهش‌یافته در هرمزگان به ۹نفر رسید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 13:59
بندرعباس - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونای انگلیسی در این استان از ۲ نفر به ۹ نفر افزایش یافته است.
نفر،مبتلايان،نوروزيان

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه نوروزیان با اعلام خبر افزایش شمار مبتلایان به کرونای جهش‌یافته در هرمزگان به ۹ نفر، اظهار کرد: هفت نفر جدید در شهرستان پارسیان هرمزگان به کرونای جهش‌یافته مبتلا شدند و شمار مبتلایان به این نوع در استان به ۹ نفر رسید.
وی افزود: مبتلایان جدید از یک خانواده هستند و بر اساس بررسی‌ها و نمونه‌گیری‌های خوشه‌ای شناسایی شدند.
نوروزیان سن بیشتر این بیماران را ۲۰ تا ۵۰ سال عنوان کرد و افزود: طبق بررسی‌ها، سرعت سرایت به نحوی بوده که افراد با کوچک‌ترین تماسی به این بیماری مبتلا شده‌اند.
به گفته وی، هم‌اکنون ۴ نفر از این بیماران در بیمارستان بستری هستند و از ۳۰ تا ۶۰ درصد درگیری ریوی دارند.