خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدنی های تهران از نگاه گردشگران خارجی

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 10 فروردین 1398 - 12:10
شبکه پرس تی وی با مستند «یک روز در تهران» زیبایی های فرهنگی و تاریخی پایتخت ایران از نگاه چند توریست خارجی را به تصویر می کشد.
پرس،تي،شبكه،تهران،توريست،مستند،همراه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، مستند «یک روز در تهران» به کارگردانی فاطمه موسوی محصول سال ۲۰۱۴ شبکه پرس تی وی است که از زاویه دید چند توریست اروپایی به معرفی تهران و زیبایی های آن می پردازد.
بینندگان همراه با این مستند با گردشگرانی از کشورهای آلمان، جمهوری چک، روسیه و سوئد همراه شده و از اماکنی مانند برج میلاد، بازار تجریش، امامزاده داوود، موزه سینما و پارک آب و آتش بازدید می کنند.
در هر کدام از این مکان ها، گفتگوهایی بین این توریست ها و مردم شکل می گیرد که ابعاد تازه ای از زندگی و فرهنگ مردم ایران زمین در آن آشکار می شود و به این ترتیب از مهمان نوازی ایرانیان تا نوشیدنی ها و غذاهای محبوب، نحوه سپری کردن اوقات فراغت و … را به نمایش می گذارد.
«یک روز در تهران» ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه ساعت ۵ از شبکه پرس تی وی پخش می شود و تکرار آن در چهار نوبت ۱۰، ۱۶، ۲۲ و ۲ پخش خواهد شد.