خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ŘłŰŒŘłŘŞŘ§Ů† Ůˆ Ř¨Ů„ŮˆÚ†ŘłŘŞŘ§Ů†| Ů†Ů‚ŘŻŰŒŮ†ÚŻŰŒ از Ř§ÚŠŮˆŘłŰŒŘłŘŞŮ… ڊسب Ůˆ ڊاع مناءق آزاد حذف Ů…ŰŒâ€ŒŘ´ŮˆŘŻ

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 29 دی 1397 - 18:20
معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه مناطق آزاد گفت: نقدیندگی که از مشکلات عمده محیط کسب و کار است؛ از اکوسیستم مناطق آزاد حذف می‌شود.
تسنيم،كسب،بهبود،سيستان،بلوچستان،مناطق،چابهار،فعالين،آزاد،اقتصادي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار؛ اکبر افتخاری بعد از ظهر امروز در اختتامیه کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری چابهار و سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مناسب‌سازی و بهبود اکوسیستم کسب و کار امروز دغدغه تمام دنیاست و دولتی‌ها سعی می‌کنند تا آنجا که می‌توانند محیط کسب و کار را برای فعالین اقتصادی مناسب‌سازی و بهبود ببخشند.
وی افزود: با توجه به ماموریت اصلی مناطق آزاد برای جذب خصوصی‌ها و توسعه اقتصادی؛ مهم‌ترین مشکل فعلی را نقدینگی و مباحث مربوط به سرمایه در گردش دیدیم؛ برهمین مبنا سامانه اعتبار سنجی متناسب با متد دنیا و شاخص‌های بومی‌سازی شده را برای اعتبارسنجی و رتبه‌بندی فعالین اقتصادی راه‌اندازی کردیم.
معاون تولید و صادرات مناطق آزاد تصریح کرد: هم‌چنین در کنار سامانه اعتبارسنجی، با راه‌اندازی صندوق اعتباری ضمانت و حمایت از فعالین اقتصادی تا چند روز آینده، فضایی را ایجاد خواهیم کرد تا سرمایه‌گذاران و فعالین اقتصادی بتوانند بدون نقدینگی و صرفا با اعتبار موارد خود را انجام دهند.
افتخاری ادامه داد: تاسیس مراکز نوآوری و شکوفایی، پنجره واحد خدمات فعالین اقتصادی برای ارتقا شفایت در اطلاعات و ارتباطات، تاسیس بورس بین‌الملل و مذاکره با بیمه‌ها برای اعطای بیمه نامه متناسب با فعالیت اقصتادی در مناطق آزاد از جمله اقدامات انجام شده برای بهبود فضای کسب و کار در مناطق آزاد است.
معاون تولید و صادرات مناطق آزاد با اشاره به ویژگی‌های چابهار برای سرمایه‎گذاری گفت: دسترسی به بازارهای جهانی، آب و هوای مناسب و صدالبته نگاه اقتصادی حاکم بر این منطقه مهم‌ترین ویژگی‌های چابهار و منطقه آزاد آن برای سرمایه‌گذاری است.
به گزارش تسنیم، کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری چابهار و سیستان و بلوچستان با حضور بیش‌از 300 سرمایه‌گذار داخلی و خارجی عمدتا بومی سیستان و بلوچستان و برخی مقامات کشوری و استانی دیروز و امروز برگزار شد.
این همایش با برگزاری 5 پنل‌های تخصصی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های شیلات و کشاورزی،ترانزیت و حمل و نقل، مختلف سرمایه‌گذاری ادامه می‌یابد.
انتهای پیام/