خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسافر پرواز قشم که حاضر نشد ماسک بزند، به اجبار پیاده شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 09:30
ذیبخش گفت: مسافر پرواز قشم _ تهران به دليل برداشتن ماسک در پرواز از هواپيما پياده شد.
مسافران،ماسك،هواپيمايي،هواپيما،پرواز

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به الزام تمامی مسافران به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در هواپیما گفت: عصر دیروز مهمانداران پرواز قشم _ تهران شرکت هواپیمایی معراج پس از حضور مسافران در هواپیما به علت برداشتن ماسک توسط یکی از مسافران تذکر داده‌اند، اما مسافر مذکور از استفاده ماسک خودداری کرد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی تصریح کرد: برهمین اساس خلبان با انصراف از تیک آف به محل پارک هواپیما بازگشته و پس از پیاده کردن مسافر جهت انجام پرواز اقدام کرده است.
ذیبخش افزود: یکی از دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد مرکزی مقابله با کرونا، استفاده مسافران از ماسک در تمام مدت پرواز است.
انتهای پیام/