خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قُلدربازی عجیب برخی مردان در برابر "کرونا"!

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 08:12
"من جوانم کرونا نمی گیرم"، "من ورزشکارم نهایتا کرونا بگیرم در حد یک سرماخوردگی است"، "من بدن قوی دارم و محال است کرونا بگیرم"، این جملات عجیب و غریب را بارها و بارها از اطرافیان و بویژه مردانِ جوان شنیده‌ ایم، آدم‌هایی که فکر می کنند کرونا دربرابر بدن سالم و ورزشکار آنها کاری از پیش نمی برد و نهایتا در حد یک سرماخوردگی ساده با آنها رفتار می کند، غافل از اینکه آمارها و شواهد چیز دیگری نشان می‌دهد.
كرونا،بيماري،مردان،جوان،ورزشكار،مهدويان،فوتي،سرماخوردگي،شناس ...

ایسنا/کرمانشاه "من جوانم کرونا نمی گیرم"، "من ورزشکارم نهایتا کرونا بگیرم در حد یک سرماخوردگی است"، "من بدن قوی دارم و محال است کرونا بگیرم"، این جملات عجیب و غریب را بارها و بارها از اطرافیان و بویژه مردانِ جوان شنیده‌ ایم، آدم‌هایی که فکر می کنند کرونا دربرابر بدن سالم و ورزشکار آنها کاری از پیش نمی برد و نهایتا در حد یک سرماخوردگی ساده با آنها رفتار می کند، غافل از اینکه آمارها و شواهد چیز دیگری نشان می‌دهد.
نگاهی به آمارها و وضعیت بیماران بستری و فوتی های کرونا نشان می‌دهد که این هیولای کوچک مرد و زن نمی شناسد، پیر و جوان هم نمی شناسد، ورزشکار و غیرورزشکار هم نمی شناسد و بسیاری جوانانِ ورزشکار با بدن های سالم و قوی به راحتی درگیر این بیماری شده و کار برخی به بیمارستان و بستری کشیده و برخی دیگر ظرف چند روز قربانی کرونا شده و از پای درآمده اند و همین حالا زیرخروارها خاک برای همیشه آرام گرفته اند.
متاسفانه چنین تفکراتی علی رغم فوتی های بسیار کرونا هنوز در جامعه و بویژه در میان مردان و بخصوص در رده سنی جوانان وجود دارد و این صحبت های عجیب و غریب همچنان از این افراد شنیده می شود.
دکتر بهزاد مهدویان متخصص بیماری های عفونی به مناسبت هفته ملی "سلامت مردان" در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه بیشتر مبتلایان و قربانیان کرونا از میان گروه مردان هستند، گفت: متاسفانه مردان به دلیل کم توجهی و غفلت نسبت به سلامت خود بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: مردان به نسبت زنان چندان به رعایت پروتکل های بهداشتی پایبند نیستند و همین امر موجب شده که بیش از زنان به بیماری کرونا مبتلا شده و متاسفانه بیش از زنان قربانی این بیماری شوند.
مهدویان گفت: از طرفی موضوع دیگری که باعث شده مردان به نسبت زنان بیشتر قربانی کرونا شوند، عدم توجه آنها به درمان به موقع این بیماری است.
وی افزود: بسیاری مردان در برابر مراجعه به پزشک و درمان به موقع بیماری کرونا مقاومت کرده و متاسفانه زمانی مراجعه می کنند که بیماری شدت یافته و ریه های آنها را تا حد زیادی درگیر کرده و همین امر موجب می شود که بیشتر فوتی های کرونا از میان مردان باشد.
مهدویان به تفکرات عجیب برخی مردان جوان در خصوص بیماری کرونا اشاره کرد وافزود: برخی افراد به اصطلاح در برابر بیماری کرونا قلدری کرده و مدعی هستند که چون جوان و ورزشکار هستند به این بیماری مبتلا نمی شوند و یا نهایتا مثل یک سرماخوردگی ساده آن را پشت سر می گذرانند و این درحالی است که بستری های کرونا و فوتی ها چیز دیگری نشان می دهد و آن این است که کرونا پیر و جوان و ورزشکار و غیرورزشکار نمی شناسد و می تواند برای همه افراد خطرناک باشد.
این متخصص بیماریهای عفونی به تجربه شخصی خود در این زمینه اشاره کرد وافزود: خودم به عنوان یک پزشک متخصص اوایل شیوع این بیماری با توجه به اینکه بدن سالمی دارم و تغذیه مناسب داشته و اهل ورزش هستم تصورم این بود در حد یک سرماخوردگی به این بیماری مبتلا شوم، اما با ابتلا به کرونا چند هفته ای زمین گیر شده و در بیمارستان بستری شدم و به تجربه دریافتم این بیماری معیار مشخصی برای درگیری افراد ندارد و برای همه می تواند خطرساز شود.
مهدویان گفت: تمام افراد از مرد و زن گرفته تا پیر و جوان باید مراقبت های لازم را در برابر کرونا انجام داده و هیچ کس نباید احساس ایمنی در برابر این بیماری داشته باشد.
وی به شناسایی برخی موارد ابتلا به کرونای انگلیسی در کشور هم اشاره کرد و افزود: متاسفانه این ویروس جدید جهش یافته تمایل زیادی به درگیری قشر جوان و نوجوان و کودکا دارد، بنابراین افراد در این سنین باید مراقبت های بهداشتی بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام