خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سناتور جمهوری خواه: هر توافق معناداری با تهران باید فراحزبی باشد/ سیاست بایدن در مقابل ایران اشتباه است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 05 اسفند 1399 - 02:52
یکی از اعضای جمهوری خواه سنای آمریکا با تاکید بر اینکه سناتور‌های هم حزبی اش توافق ضعیف با ایران را نمی‌پذیرند، گفت: هر توافق معناداری با تهران باید فراحزبی باشد.
سنا،جمهوري،ايران،بايدن،خواه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مارکو روبیو، یکی از سناتور‌های جمهوری خواه مجلس سنای آمریکا، در مصاحبه با پایگاه واشنگتن‌فری‌بیکن، ضمن انتقاد از سیاست‌های دولت جو بایدن، رئیس جمهور جدید این کشور اظهار کرد: جمهوری خواهان حاضر در سنا توافق ضعیف با ایران را نمی‌پذیرند.
این عضو کمیته روابط خارجی مجلس سنا با تاکید بر اینکه سیاست دولت بایدن در قبال ایران اشتباه و خطرناک است، گفت: این روش بدون هیچ ملاحظه‌ای شکست می‌خورد.
وی با تاکید بر این موضوع که اعضای جمهوری خواه سنا هیچگاه توافق ضعیفی که دست برتر را از آن ایرانیان کند نمی‌پذیرند، گفت: هر توافقی که قرار است بصورت معنادار و بادوام با ایران، انجام پذیرد باید فراحزبی باشد.
انتهای پیام/