خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتادسازه جام قهرمانی را دوباره به مشهد برد

مهر | ورزشی | دوشنبه، 04 اسفند 1399 - 18:14
تیم اشتادسازه مشهد با غلبه بر شهید شاملی کازرون جام قهرمانی شانزدهمین دوره لیگ برتر هندبال بانوان را به خانه برد.
ليگ،شهيد،قهرماني،نتيجه،بازي

به گزارش خبرنگار مهر، در مسابقه فینال لیگ برتر هندبال بانوان که دقایقی پیش در سالن شهید قاسم سلیمانی فدراسیون هندبال به پایان رسید، اشتادسازه موفق شد در یک بازی جذاب و دلچسب حریف قدر خود را که سال گذشته هم پا به پای آنان تا فینال آمده بود، را شکست دهد و عنوان قهرمانی لیگ را از آن خود کند.
نیمه نخست این بازی با نتیجه ۱۶ بر ۱۱ به سود اشتادسازه مشهد تمام شد،
دو تیم در نیمه دوم بازی نزدیکی را به نمایش گذاشتند اما نماینده مشهد با استفاده بهتر از موقعیت‌های خود در نهایت موفق شد با نتیجه ۲۹ بر ۲۶ شهید شاملی را شکست داده و از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.
فصل گذشته نیز اشتاد سازه قهرمان شد و شهید شاملی عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد.
در دیدار رده‌بندی تیم فولاد سپاهان با نتیجه ۲۹ بر ۲۰ برابر تأسیسات دریایی به برتری رسید و در جایگاه سوم ایستاد.
تا دقایقی دیگر مراسم اختتامیه و اهدای مدال و کاپ تیم‌های اول تا سوم لیگ برتر بانوان برگزار می‌شود.