خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانه خاندان مؤذن‌زاده به موزه تبدیل می‌شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 04 اسفند 1399 - 14:12
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خانه خاندان مؤذن‌زاده در اردبیل به موزه معنوی و ارزشمند تبدیل می‌شود.
منزل،اردبيل،خاندان،ارزشمند،موزه،قرار،نيكزاد،بازآفريني

ایسنا/اردبیل نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خانه خاندان مؤذن‌زاده در اردبیل به موزه معنوی و ارزشمند تبدیل می‌شود.
علی نیکزاد در نشست با مسئولان بازآفرینی شهری در اردبیل اظهار کرد: با اخذ مجوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، قرار شده تا منزل محل سکونت خاندان مؤذن‌زاده در اردبیل به موزه تبدیل شده و در اختیار عموم مردم قرار گیرد.
وی تصریح کرد: با رایزنی‌های انجام شده، قرار است سه میلیارد تومان اعتبار با هدف تملک و احیای این واحد مسکونی اختصاص پیدا کند تا منزل مؤذن‌زاده‌ها که در عرصه مداحی و اذان شهره عام و خاص هستند، به موزه ارزشمند در شهر اردبیل تبدیل شود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مرحوم سلیم مؤذن‌زاده آخرین نسل از خاندان مؤذن‌زاده بوده که در این منزل سکونت داشته که مقرر شد با تملک و چیدمان مناسب این منزل به موزه‌ای ارزشمند تبدیل شود تا علاقمندان بتوانند از آن بازدید کنند.
نیکزاد افزود: در حال حاضر این منزل در محله تازه‌ شهر اردبیل در کنار مسجد این محله قرار گرفته و با رضایت خانواده سلطان‌الذاکرین استاد سلیم مؤذن‌زاده مقرر شد تا این منزل مسکونی به موزه تبدیل شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در این زمینه علاقمندی خود را برای تخصیص منابع مورد نیاز اعلام کرده و امیدواریم به سرعت مقدمات این کار فراهم آید.
نیکزاد با تجلیل از خاندان گران‌سنگ مؤذن‌زاده در عرصه مداحی و مرثیه‌سرایی اهل بیت (ع) اضافه کرد: قرن‌هاست که از این خانواده چهره‌هایی نام آشنا در سطح ملی معرفی شدند که حتی فراتر از مرزها آثاری ارزشمند و معنوی آنها امروز به یادگار مانده است.
انتهای پیام