سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۲۶ مرکز نیکوکاری تخصصی اشتغال در استان سمنان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 04 اسفند 1399 - 13:53
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان سمنان از فعالیت ۲۶ مرکز تخصصی اشتغال در استان سمنان خبر داد و گفت: این مراکز در حوزه‌های اشتغال، فرهنگی، درمان، اصناف و علمی و پژوهشی در حال فعالیت هستند.
مركز،فعاليت،نيكوكاري،استان

ایسنا/سمنان معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان سمنان از فعالیت ۲۶ مرکز تخصصی اشتغال در استان سمنان خبر داد و گفت: این مراکز در حوزه‌های اشتغال، فرهنگی، درمان، اصناف و علمی و پژوهشی در حال فعالیت هستند.
حسن ویلان، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از فعالیت ۱۰۳ مرکز نیکوکاری و تعامل با کمیته امداد استان سمنان خبر داد و گفت: از این مجموع ۲۶ مرکز به‌صورت تخصصی در حال فعالیت هستند.
وی فعالیت هشت مرکز نیکوکاری درزمینهٔ اشتغال، هفت مرکز نیکوکاری درزمینهٔ فرهنگی، سه درمان، پنج مرکز در حوزه اصناف و سه مرکز علمی و پژوهشی مستقر در دانشگاه‌های سراسر استان دانست و خاطرنشان کرد: ۷۷ مرکز دیگر درزمینهٔ معیشت، تأمین جهیزیه، تعمیرات مسکن، مشاوره و سایر خدمات حمایتی مشغول به کار هستند.
ویلان با اشاره به اینکه تاکنون مشارکت‌های مردمی از طریق مراکز نیکوکاری به ۸۰ میلیارد تومان از ابتدای سال تاکنون رسیده است تصریح کرد: این مشارکت نسبت به سال گذشته با رشد ۱۰۰ درصدی همراه شده است.
انتهای پیام