ŘŽŮˆŘ§Ů†Ů†ŘŻŮ‡ ÂŤŰŒŘ§Řą ŘŻŘ¨ŘłŘŞŘ§Ů†ŰŒ من آهنگش عا به چه ÚŠŘłŘ§Ů†ŰŒ ŘŞŮ‚ŘŻŰŒŮ… ÚŠŘąŘŻŘŸ+ŮŰŒŮ„Ů
خواننده اثر «یار دبستانی من» گفت: این آهنگ را به کلیه شهدا از دانشآموز تا دانشجو و همچنین خانوادههای آنها تقدیم کردم.

جمشید جم در حاشیه چهارمین جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی که در استان لرستان برگزار شد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد اظهار داشت: در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، همیشه دغدغه من این بود که ما روزگاری سرودهایی انقلابی را بدون سیاستگذاری و دستور از بالا اجرا کردیم که تاکنون این سرودها در ذهن مردم ماندگار مانده، پس از انقلاب تا چند سالی خبری از اینگونه سرودها نبود، اما در دوران دفاع مقدس نیز سرودهای بسیار خوبی ساخته شد.
وی با اشاره به هدف از برگزاری این جشنواره افزود: زندهنگهداشتن آثار و سرود اقوام ایرانی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره بود، بر همین اساس با استقبال مسئولان استان لرستان چهارمین جشنواره به میزبانی این استان برگزار شد، زیرا لرستان سرزمین حماسه، سرود و آهنگهای بینظیر و بیبدیل است.
رئیس انجمن موسیقی بسیج هنرمندان عنوان کرد: وقتی مقام معظم رهبری نظری و حکمی میدهند همیشه برای ما بهمعنای اجرای حکم جلودار است، اگر جلودار میگوید سرود را زنده نگه دارید ما هم نباید غافل بشویم.
دبیر چهارمین جشنواره ملی آوای بیداری بیان کرد: دعوت از جوانان سبب خوشحالی بنده و بسیاری از همکارانم شده، استقبال مردم لرستان از جشنواره بینظیر بود، همچنین از هنرمندان بزرگی مانند استاد قرهباغی، گلریز که در اوایل انقلاب تا امروز حضور داشتند دعوت شد و با یک نیت خیر این جشنواره بهخوبی پیش رفت.
جم در رابطه با اثر ماندگارش به نام «یار دبستانی من» گفت: اثر "یار دبستانی" از دل مردم برآمد و این آهنگ را به کلیه شهدا از دانشآموز تا دانشجو و همچنین خانوادههای آنها تقدیم کردم.
خود ما فکر نمی کردیم این کار اینقدر خوب در بیاید اما دیدیم که این اثر خیلی رونق و جان گرفت.
وی در مورد اثر «یار دبستانی من» عنوان کرد: کاری که در حال تعطیل شدن بود دوباره در بین مردم به برکت خون شهدا رونق گرفت.
انتهای پیام/ن