خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۷ درصد از جمعیت استان بوشهر تحت پوشش تأمین اجتماعی است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 اسفند 1399 - 17:13
بوشهر - سرپرست اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: ۷۷.۵ درصد از کل جمعیت استان بوشهر را تحت پوشش تأمین اجتماعی داریم.
استان،بوشهر،تأمين،اجتماعي،خدمت،نفر

به گزارش خبرنگار مهر، عباس دیری صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: استان بوشهر دارای ۱۵ شعبه اصلی، ۱۵ شعبه اقماری و هشت کارگزاری تأمین اجتماعی است.
وی تعداد بیمه شدگان اصلی استان بوشهر را ۳۳۳ هزار نفر و تعداد بیمه‌شدگان تبعی را ۵۷۴ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: در مجموع ۹۸۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان بوشهر هستند که البته برخی از این افراد در استان بوشهر بیمه شده ولی ساکن استان نیستند.
سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان بوشهر ضریب پشتیبانی در استان بوشهر را ۱۰.۸ دانست و خاطرنشان کرد: این ضریب نسبت بیمه‌شده به مستمری‌بگیران است که در کشور پنج به یک است.
وی تعداد مستمری‌بگیران بیمه بیکاری در استان بوشهر را دو هزار و ۸۰۰ نفر دانست و بیان کرد: تعداد کل مستمری‌بگیران استان بوشهر ۳۱ هزار نفر است.
دیری با اشاره به اینکه ۲۱ هزار و ۸۵۰ کارگاه فعال در استان داریم اضافه کرد: ۷۷.۵ درصد از کل جمعیت استان بوشهر را تحت پوشش تأمین اجتماعی داریم.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای اسفندماه چاپ و صدور دفترچه‌های درمانی حذف می‌شود افزود: این دفترچه‌ها تا پایان برگ، اعتبار خواهند داشت.
ارائه خدمات به صورت الکترونیک انجام می‌شود.
سرپرست اداره کل تأمین اجتماعی استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح ۷۰۳۰ بیان کرد: سالانه ۱۰۰ میلیون خدمت ارائه می‌شود که ۳۰ نوع خدمت در قالب ۷۰ میلیون خدمت قابلیت ارائه به صورت الکترونیک را دارند.
وی ادامه داد: تاکنون ۲۳ نوع خدمت الکترونیک شده و امیدواریم تا پایان سال نیز هفت نوع خدمت دیگر الکترونیک شود.
فایل‌های آموزشی این طرح روی سایت تأمین اجتماعی بوشهر موجود است و افراد می‌توانند نحوه استفاده را ببینند.