خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم استفاده از زنجیر چرخ در راه‌های کرمانشاه با توجه به بارش برف

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 اسفند 1399 - 10:24
کرمانشاه- رئیس پلس راه استان کرمانشاه از لزوم استفاده از زنجیرچرخ در راه‌های کرمانشاه با توجه به بارش برف خبر داد.
كرمانشاه،استان،حيدري،بارش،برف

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حیدری اظهار کرد: طبق اعلام همکاران مستقر در جاده‌ها و خصوصاً گردنه‌ها، بارش برف از ساعات ابتدایی بامداد امروز در جاده‌های استان کرمانشاه آغاز شده و کم و بیش ادامه دارد.
وی افزود: بارش برف در گردنه‌های بید سرخ، مله ماس، قلاجه، حسن آباد، پلنگانه، ملندر و سرمیل از شدت بیشتری برخوردار بوده که همین موضوع توجه بیشتر رانندگانی که قصد تردد از مسیرهای یاد شده را دارند نیاز دارد و رانندگان حتماً زنجیر چرخ همراه داشته باشند.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر هیچ راه بسته‌ای در استان کرمانشاه وجود ندارد و با حضور تیم‌های پلیس راه و نیروهای راهداری ترددهای جاده‌ای در حال انجام است.
حیدری خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی که ترددها کندتر انجام و رانندگان محدودیت دید دارند لازم است بیش از گذشته فاصله طولی و سرعت مطمئنه را رعایت کنند.