خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای لباس سرتیپی ۱۱۶ ساله به موزه قاجار تبریز

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 03 اسفند 1399 - 08:13
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی از اهدای لباس سرتیپی ۱۱۶ ساله خانواده احمدی به موزه قاجار تبریز خبر داد.
قاجار،موزه،اهداي،احمدي،آثار،سرتيپي،لباس

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی از اهدای لباس سرتیپی ۱۱۶ ساله خانواده احمدی به موزه قاجار تبریز خبر داد.
احمد حمزه‌زاده با اعلام این خبر گفت: این استان به عنوان پیشگام عرصه موزه‌داری در کشور همواره نقشی موثر در صیانت از مواریث تاریخی داشته و به دنبال آن آثار تاریخی کثیری را با جای دادن در موزه‌های خود، به همگان معرفی کرده است.
وی ادامه داد: موزه قاجار از جمله موزه‌های شاخص و تخصصی تبریز است که به صورت ویژه آثار متعلق به دوره قاجار در آن نگه داری می‌شود، این مجموعه فاخر همه ساله میزبان گردشگران بسیاری از سرتاسر دنیا و کشور است.
وی از اهدای لباس سرتیپی ۱۱۶ ساله قاجاری به این موزه تخصصی خبر داد و گفت: لباس سرتیپی مرحوم سید صمد احمدی از مردان مبارز دوره قاجار در مقابل قوای روس، توسط نوه او زهرا احمدی به همراه یک جلد قرآن کریم چاپ سنگی به موزه قاجار اهدا شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اظهار کرد: مشارکت مردمی در حفظ آثار تاریخی دارای نقشی مهم و موثر است که به واسطه اهدای آثار تاریخی به موزه علاوه بر افزایش غنای آن‌ها، آثار به‌صورت تخصصی نگهداری می‌شوند.
به‌ نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، وی در این مراسم با اهدای لوحی از اقدام شایسته خانواده احمدی در راستای اهدای لباس سرتیپی مرحوم سید صمد احمدی از سربازان افتخاری دوران قاجار به موزه تخصصی قاجار تبریز، قدردانی کرد.
انتهای پیام