خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران به طور کامل به تعهدات خود در برجام پایبند بود / سیاست فشار حداکثری آمریکایی‌ها ناموفق ماند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 02 اسفند 1399 - 23:41
معاون وزیر امور خارجه امشب دوم بهمن ماه در برنامه نگاه یک حضور پیدا کرد.
توافق،سياست،ايران،عراقچي،بايدن،پايبندي،نيت،تعهدات

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه امشب دوم بهمن ماه با حضور در برنامه نگاه یک به بررسی آخرین موضوعات مرتبط با برجام پرداخت.
عراقچی با اشاره به اینکه هیچ کسی حسن نیت ایران را در خصوص برجام نمی‌تواند زیر سوال ببرد گفت: با نیت رسیدن به یک توافق و پایبندی به توافق وارد مذاکره شدیم، ایران به طور کامل به تعهدات خود در برجام پایبند بود و عمل کرد، حتی زمانی که آمریکا از برجام خارج شد تا یک سال در برجام باقی ماندیم و هنوز هم باقی مانده ایم.
او با اشاره به اینکه ۱۵ گزارش آژانس به صورت پی در پی وجود دارد که پایبندی کامل ایران به تعهدات را نشان می‌دهد افزود: بایدن و تیم ایشان قبل از اینکه انتخاب شوند یکی از شعار‌های انتخاباتیشان این بود که به بسیاری از توافقات بین المللی بر خواهند گشت لذا از برجام هم اسم برده بودند.
معاون وزیر امور خارجه تصریح کرد: برجام یکی از دستاورد‌های دموکرات‌هاست، خیلی از آن‌ها آن موقع جزو تیم مذاکرات بودند و الان هم در کنار بایدن حضور دارند، این‌ها کسانی هستند که برجام را خودشان مذاکره کرده بودند و در زمان آن‌ها اتفاق افتاده بود و طبیعی است که انگیزه بازگشت به برجام در آن‌ها وجود داشته باشد.
عراقجی ادامه داد: این دیدگاه در میان آن‌ها وجود داشت که سیاست فشار حداکثری موفق نبوده و آن‌ها نتوانستند به اهداف خود برسد، ترامپ تصور می‌کرد اگر فشار را به حداکثر برساند می‌تواند به توافق بهتر از برجام برسد، اما ناکام ماند، این سیاست به اهداف خود نرسید، با این شعار و با این منطق به جلو آمدند و انتخابات را برنده شدند، بعد از ورود به کاخ سفید مشخص شد کار به آن آسانی که تصور می‌کردند نیست.
در حال تکمیل...