۳ تن تخم مرغ فاقد مجوز بهداشت در شهرستان سربیشه کشف شد
مهر
|
استانها
|
شنبه، 02 اسفند 1399 - 14:51
بیرجند- جانشین انتظامی شهرستان سربیشه از کشف سه تن و ۷۲۰ کیلوگرم تخم مرغ فاقد مجوز بهداشت به ارزش ۵۴۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ حسین تقی زاده بیان کرد: مأموران انتظامی شهرستان سربیشه هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی به یک کامیون مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
وی ادامه داد: در بازرسیهای انجام شده از کامیون سه تن و ۷۲۰ کیلوگرم تخم مرغ فاقد مجوز بهداشت به ارزش ۵۴۰ میلیون ریال کشف شد.
جانشین انتظامی شهرستان سربیشه با بیان اینکه در این راستا یک خودرو توقیف و متهم دستگیر شد، افزود: متهم دستگیر شده به همراه پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ تقی زاده با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام و طیور در دستور کار پلیس قرار داشته و با هرگونه قاچاق برابر قانون برخورد میشود، گفت: از شهروندان خواستاریم در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را به مرکز فوریتهای ۱۱۰ پلیس اطلاع دهند.