خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار بولتون به روسیه درباره عملیات نظامی در ونزوئلا

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 09 فروردین 1398 - 23:43
مشاور امنیت ملی ترامپ به روسیه درباره استقرار نیروهای نظامی در ونزوئلا هشدار داد.
ونزوئلا،روسيه،بولتون،نظامي،روسي،نظاميان،هشدار،خارج،امنيت

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای نسبت به استقرار سربازان روس در ونزوئلا و همچنین فعال شدن سامانه دفاع موشکی اس ۳۰۰ هشدار داد.
بولتون در این بیانیه گفته است که ما به شدت به بازیگران خارج از نیمکره غربی درباره اعزام و مستقر کردن تجهیزات نظامی در ونزوئلا با هدف توسعه عملیات نظامی هشدار می‌دهیم.
به گفته بولتون، اقدامات نظامی از این دست در ونزوئلا تحریک آمیز و تهدیدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود.
کمتر از یک هفته پیش، منابع روسی گزارش داده بودند که دو هواپیما یک پایگاه هوایی در روسیه را ترک کرده و به سمت کاراکاس حرکت کرده‌اند.
همچنین برخی منابع خبری مدعی شده بودند که یکی از هواپیماها حامل واسیلی تانکشکروف، رئیس ستاد نیروی زمینی روسیه، و گروهی از نظامیان بوده و هواپیمای دیگر حدود ۳۵ تن بار حمل کرده است.
روز گذشته نیز سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به درخواست ترامپ برای خروج نظامیان این کشور از ونزوئلا اعلام کرد که حضور نیروهای روسیه در ونزوئلا کاملاً قانونی و مطابق با قانون اساسی این کشور آمریکای لاتین است.
مقامات روسی همچنین اعلام کرده بودند روسیه قصد ندارد تا اطلاع ثانوی نیروهایش را از خاک ونزوئلا خارج کند.