خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصطفی کواکبیان کاندید انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ می‌شود

فارس | برگزیده | شنبه، 02 اسفند 1399 - 12:33
مصطفی کواکبیان با رای اعضای مجمع عمومی کنگره نوزدهم حزب مردم‌سالاری به عنوان نامزد اختصاصی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.
حزب،كواكبيان،سالاري،اجماع،اختصاصي

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری و نماینده سابق مردم تهران در مجلس با رای اعضای مجمع عمومی کنگره نوزدهم حزب متبوعش به عنوان نامزد اختصاصی حزب مردم سالاری در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.
طبق اعلام روابط عمومی این حزب مقرر شده که مصطفی کواکبیان به عنوان نامزد اختصاصی این حزب به نهاد اجماع ساز اصلاح‌طلبان معرفی شود.
کاندیداتوری کواکبیان از سوی حزب مردم سالاری در حالی است که اصلاح‌طلبان در حال تشکیل نهاد اجماع سازی به اسم جبهه اصلاح طلبان ایران هستند و هنوز اعضای هیئت رئیسه آن نیز به طور قطعی مشخص نشده است.
پیش از این نیز برخی از شخصیت‌ها چون محمدرضا عارف به صورت جداگانه خارج از فرایند تشکیلاتی اصلاح‌طلبان نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کرده بودند.
انتهای پیام/