خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیران مانع فسخ قرارداد بازیکنان استقلال

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 02 اسفند 1399 - 11:48
مدیران باشگاه استقلال با تامین منابع مالی به دنبال جلوگیری از فسخ قرارداد برخی از بازیکنان این تیم هستند.
بازيكنان،باشگاه،فسخ،قرارداد،تيم،مديران

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال استقلال در حالی قرار است در بازار نقل و انتقالات شرکت کند که وضعیت برخی از بازیکنان این تیم و پرداخت نشدن مطالبات آنها می‌تواند کار را برای مدیران باشگاه استقلال سخت کند چرا که این بازیکنان می‌توانند به صورت یک طرفه قرارداد خود را فسخ کنند..
مدیران باشگاه استقلال به دنبال تامین منابع مالی هستند تا با واریز پول به حساب‌ بازیکنان مانع از فسخ قرارداد آن‌ها در آستانه نیم فصل شوند.
سیاوش یزدانی همچون برخی از بازیکنان می‌تواند قرارداد خود را به صورت یک طرفه فسخ کند و راهی تیم دیگری شود.
مسئولان باشگاه برای جلوگیری از این کار به دنبال واریز پول به حساب این بازیکن هستند تا او نتواند قرارداد خود را فسخ کند و برای جدایی از جمع آبی پوش نیاز به رضایت مسئولان باشگاه داشته باشد.
این روز‌ها نبود پول و تامین منابع مالی دردسر‌های زیادی را برای مدیران باشگاه ایجاد کرده است تا جایی که برخی از بازیکنان بابت پرداخت نشدن مطالبات و مشکل در رقم قرارداد خود در تمرینات تیم حاضر نمی‌شوند و خواهان فسخ قرارداد‌ هستند.البته برخی از بازیکنان نیز مایل به ادامه همکاری با محمود فکری در این مقطع نیستند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/