خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیدواری دی ماریا و نیمار برای رسیدن به دیدار برابر بارسلونا

ایسنا | ورزشی | شنبه، 02 اسفند 1399 - 11:33
دو بازیکن کلیدی پاری سن ژرمن امیدوار هستند که به دیدار برگشت برابر بارسلونا برسند.
بارسلونا،ديدار،پاري،ژرمن،سن،لوپاريزين

دو بازیکن کلیدی پاری سن ژرمن امیدوار هستند که به دیدار برگشت برابر بارسلونا برسند.
به گزارش ایسنا و به نقل از لوپاریزین، پاری سن ژرمن در دیدار رفت برابر بارسلونا توانست با نتیجه ۴ بر یک به پیروزی برسد.
اما تیم فرانسوی در دیدار رفت که در نوکمپ برگزار شد نیمار و دی ماریا را به خاطر آسیب دیدگی در اختیار نداشت.
این دو بازیکن امید زیادی دارند که به بازی برگشت که ۲۰ اسفند برگزار می شود برسند.
دی ماریا هنوز به شرایط بازی نرسیده است.
او دیدار یکشنبه شب برابر کان را هم از دست خواهد داد.
این چهارمین بازی پیاپی است که این ستاره آرژانتینی نمی تواند به میدان رود.
لوپاریزین اعلام کرد که دی ماریا هفته بعد تمرین گروهی خود را آغاز خواهد کرد و به این ترتیب او مشکلی برای رویارویی با بارسلونا نخواهد داشت.
اما لوپاریزین درباره نیمار نوشت: نیمار به احتمال خیلی زیاد ۳ مارس به تمرینات گروهی برگردد.
او می تواند برابر بارسلونا به میدان رود اما شاید پاری سن ژرمن درباره او ریسک نکند و به این بازیکن استراحت دهد.
باتوجه به اینکه پاری سن ژرمن نتیجه لازم را در دیدار رفت برابر بارسلونا به دست آورده است بعید نیست که نیمار استراحت کند تا آماده دیدارهای حساس بعدی شود.
انتهای پیام