خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخی از منازل خسارت دیده قابل سکونت نیست

فارس | استان‌ها | شنبه، 02 اسفند 1399 - 01:54
فرماندار سمیرم گفت: در بازدید انجام شده تعدادی از این واحدهای مسکونی قابل سکونت نیست و باید در آینده نزدیک تمهیدات لازم اتخاذ شود.
سميرم،خسارت،مسكوني،عليا،واحدهاي،آينده

فرماندار سمیرم گفت: در بازدید انجام شده تعدادی از این واحدهای مسکونی قابل سکونت نیست و باید در آینده نزدیک تمهیدات لازم اتخاذ شود.
محمدرضا عسگریان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سمیرم اظهار داشت: باتوجه به حادثه زلزله ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ در بخش پادنا و پادنا علیا شهرستان سمیرم تعداد قابل توجهی از منازل مسکونی دچار خسارت شدند که ۲۷ تیم ارزیاب جهت بررسی به منطقه اعزام شد و شب گذشته نیز جلسه‌ای در این زمینه با حضور مدیر کل بحران استانداری اصفهان در فرمانداری سمیرم برگزار شد.
فرماندار سمیرم افزود: واحدهای ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان و استان در حال ارزیابی خسارت وارده به منازل مسکونی هستند که میزان خسارت به صورت متفاوت است.
وی تصریح کرد: در بازدید انجام شده تعدادی از این واحدهای مسکونی قابل سکونت نیست و باید در آینده نزدیک تمهیدات لازم اتخاذ شود.
عسگریان خاطرنشان کرد: در حال حاضر به غیر از روستای خفر در بخش پادنا و پادنای علیا و شهرهای واقع در این بخش ها تمامی امکانات برق، مخابرات، گاز، آب و اینترنت برقرار است و در تلاشیم در آینده نزدیک مشکل برق روستای خفر برطرف شود.
به گزارش فارس، زلزله به ۵۰ روستا و ۳ شهر در بخش پادنا و پادنای علیا از ۲۰ تا ۸۰ درصد خسارت وارد کرده است.
انتهای پیام/۶۳۱۱۱/ک۲۰/خ