سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس قوه قضاییه فردا به کهگیلویه و بویراحمد سفر می کند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 02 اسفند 1399 - 01:53
آیت الله ابراهیم رئیسی در بیست و دومین سفر استانی خود روز شنبه دوم اسفند ماه ۹۹ به همراه جمعی از مسئولان عالی قضایی به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کند.
سفر،بويراحمد،استان،كهگيلويه،قضايي

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد آیت الله ابراهیم رئیسی در بیست و دومین سفر استانی خود روز شنبه دوم اسفند ماه ۹۹ به همراه جمعی از مسئولان عالی قضایی به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کند.
در این سفر بررسی مسائل و مشکلات قضائی حقوقی استان کهگیلویه و بویراحمد و نتیجه ارزیابی تیم‌های کارشناسی که از هفته‌های گذشته برای بررسی آخرین مسائل و تهیه گزارش‌های کارشناسی در این استان حضور یافته‌اند در دستور کار قرار خواهد گرفت.
دیدار با قضات، کارکنان و مسئولان قضایی و حضور در شورای اداری از برنامه‌های رئیس قوه قضاییه در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی قوه قضائیه، آیت الله رئیسی در این سفر با حضور در شورای قضایی کهگیلویه و بویراحمد به بررسی مشکلات حقوقی قضایی این استان خواهد پرداخت.
لازم به ذکر است این سفر با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا و رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی این ستاد صورت می پذیرد.
انتهای پیام