خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحدت بین مذاهب ابتکار امام خمینی(ره) و از برکات نظام اسلامی است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 30 بهمن 1399 - 18:23
کرمانشاه- امام جمعه کرمانشاه گفت: همدلی و صمیمیت بین شیعه و سنی در کرمانشاه موج می زند و این مهم از ابتکارات امام خمینی(ره) و از برکات نظام جمهوری اسلامی است.
كرمانشاه،اهل،سنت،امام،خليفه،علماي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه در دیدار با حجت الاسلام حمید شهریاری دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: جامعه اهل سنت انسان‌های شریفی هستند که با همدلی و برادری در کنار مردم اهل تشیع زندگی می‌کنند.
وی افزود: در استان کرمانشاه بین شیعه و سنی روحیه برادری، صمیمت و همدلی موج می‌زند و اختلافی وجود ندارد.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به علمای اهل سنت کرمانشاه تصریح کرد: علمای اهل سنت همچون خلیفه سید علی و خلیفه سید حسین و خلیفه صالح بودند که همه همدل و همراه مردم بودند.
علما بیان کرد: یکی از ابتکارات امام خمینی (ره) وحدت بین مذاهب بود و این اخوت میان شیعه و سنی از برکات انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: وحدت و همدلی سرمایه‌ای بزرگ است که باید قدر این مهم دانسته شود.
امام جمعه کرمانشاه مرحوم ماموستا محمدی و مرحوم غفوری را از علمای بنام اهل سنت کرمانشاه برشمرد و گفت: این عزیزان همواره در خدمت انقلاب و اسلام بودند و عمر با برکت خویش را در راه صیانت از آرمان‌های اسلام صرف کردند.