خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان و پوتین تلفنی گفتگو کردند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 بهمن 1399 - 17:42
رؤسای جمهور ترکیه و روسیه در گفتگویی تلفنی به رایزنی در باب مسائل مختلف از جمله بحران لیبی، سوریه و قره باغ پرداختند.
ليبي،سوريه،اردوغان،قره،طرفين،باغ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور ترکیه و روسیه، در گفتگویی تلفنی به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل منطقه ای ازجمله قره باغ، سوریه و لیبی پرداختند.
همچنین طرفین درباره برداشتن گام هایی در راستای بهبود هرچه بیشتر روابط آنکارا-مسکو گفتگو کردند.
اردوغان با اشاره به لزوم حفظ آتش بس در منطقه قره باغ، از عملکرد مرکز نظارتی مشترک ترکیه-روسیه ابراز رضایت کرد.
وی همچنین با اشاره به بحران سوریه، حصول هر چه سریعتر راه حل سیاسی را به نفع همه طرفین عنوان کرد حال آنکه مدعی شد نباید از فرصت های موجود برای برقراری ثبات در لیبی با توجه به انتخاب یک دولت انتقالی جدید، چشم پوشی کرد.
این در حالی است که ترکیه و روسیه در خصوص بحران در دو کشور سوریه و لیبی، دیدگاه یکسانی ندارند.