خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان باز هم "ملاله یوسف‌زی" را تهدید کرد

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 بهمن 1399 - 13:53
یک شبه‌نظامی پاکستانی طالبان که ۹ سال پیش به شلیک و زخمی کردن شدید "ملاله یوسف‌زی"، برنده نوبل متهم شده بود، تهدید به انجام سوء‌قصد مجدد به جان این زن کرده و در توییتر نوشت: "اشتباهی در کار نخواهد بود. " توییتر به طور دائم حساب توییتری تهدید کننده را بست.
تهديد،حساب،پاكستان،احسان،فرار،بازداشت

یک شبه‌نظامی پاکستانی طالبان که ۹ سال پیش به شلیک و زخمی کردن شدید "ملاله یوسف‌زی"، برنده نوبل متهم شده بود، تهدید به انجام سوء‌قصد مجدد به جان این زن کرده و در توییتر نوشت: "اشتباهی در کار نخواهد بود.
" توییتر به طور دائم حساب توییتری تهدید کننده را بست.
به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، این تهدید یوسف‌زی را تشویق کرد که خودش هم توییت کند و از ارتش پاکستان و عمران‌خان، نخست‌وزیر این کشور بخواهد توضیح دهند چطور تیرانداز ادعایی به وی، "انسان‌الله انسان" از بازداشت دولتی ربوده است.
احسان در سال ۲۰۱۷ بازداشت شد، اما در ژانویه ۲۰۲۰ از خانه به اصطلاح امنی که توسط آژانس اطلاعات پاکستان در آنجا نگهداری می‌شد، گریخت.
شرایط دستگیری و فرار او هر دو در هاله‌ای از ابهام و جنجال قرار دارد.
این شبه‌نظامی از زمان فرار خود، از طریق همان حساب توییتری که تهدید ملاله به زبان اردو را منتشر کرده بود، با روزنامه‌نگاران مصاحبه و ارتباط برقرار کرده است.
وی بیش از یک حساب توییتر داشته که تمامی آن‌ها مسدود شده‌اند.
"رئوف حسن"، مشاور نخست‌وزیر پاکستان گفت دولت این کشور در حال بررسی این تهدید است و بلافاصله از توییتر خواسته حساب احسان را ببندد.
انتهای پیام