کشف زمین خواری میلیاردی در رزن
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 30 بهمن 1399 - 10:11
همدان_جانشین انتظامی استان همدان گفت: زمین خواری به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در شهرستان رزن کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ رضا زارعی گفت: در راستای برخورد و مقابله با زمین خواران و رفع تصرف اراضی ملی از دست سودجویان و در پی کسب خبری مبنی بر تصرف غیر مجاز اراضی ملی از سوی فردی در شهرستان رزن، بررسی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: کارشناسان پلیس آگاهی با همکاری منابع طبیعی شهرستان، متهم را شناسایی و از ۲ هزار متر زمین تصرف شده توسط این فرد که جز اراضی وزارت راه، مسکن و شهرسازی بود، رفع تصرف شد.
جانشین انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه ارزش ریالی اراضی تصرف شده توسط کارشناسان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.