خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علیه تصمیم ترامپ در قبال جولان سوریه اقدام می کنیم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 09 فروردین 1398 - 16:09
وزیر خارجه تونس با تاکید بر اشغالی بودن بلندی های «جولان» سوریه تصمیم آمریکا علیه این منطقه را رد کرد.
تصميم،جولان،عربي،آمريكا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «خمیس الجهیناوی» وزیر خارجه تونس در نشست مقدماتی وزرای خارجه کشورهای عربی که قبل از نشست سران عرب در تونس برگزار شده تاکید کرد: بلندی‌های جولان یک منطقه اشغال شده عربی است و ما تصمیم آمریکا علیه این منطقه را رد می‌کنیم.
وی در ادامه افزود: تصمیم آمریکا در خصوص بلندی‌های جولان باطل بوده و علیه این تصمیم در تمام محافل بین المللی اقدام خواهیم کرد.
الجهیناوی تصریح کرد: تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در قبال جولان اشغالی باطل بوده و هیچ تأثیر قانونی ندارد.
وی در خصوص یمن نیز گفت: اوضاع در این کشور بار دیگر تقویت همکاری‌های عربی برای حل و فصل آن را گوشزد می‌کند.