خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزرای دفاع ترکیه و انگلیس رایزنی کردند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 بهمن 1399 - 19:29
وزرای دفاع ترکیه و انگلیس پیرامون امنیت دوجانبه و منطقه‌ای و همچنین همکاری در زمینه صنایع دفاعی گفتگو کردند.
تركيه،دفاع،وزير،اسراي،همتاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه با «بن والانس» همتای خود از انگلیس درباره امنیت دوجانبه و منطقه‌ای و همچنین همکاری در زمینه صنایع دفاعی تلفنی رایزنی کردند.
در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع ترکیه در این باره آمده است که وزیر دفاع انگلیس حادثه کشته شدن ۱۳ شهروند ترکیه توسط گروه تروریستی پ‌ک‌ک در منطقه «گارا» واقع در شمال عراق را به همتای ترکیه ای خود تسلیت گفت.
گفتنی است که در پی عدم موفقیت ارتش ترکیه در نجات اسرای خود در عملیات علیه تروریست های «پ‌ک‌ک»، «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه هرگونه کوتاهی دولت در نجات جان اسرای کشورش را رد و اعلام کرد که ما هر کاری از دستمان بر می‌آمد برای زنده بازگرداندن آنها انجام دادیم.