خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه تامین آب شرب پایدار تنگاری بویراحمد به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 بهمن 1399 - 16:34
یاسوج- پروژه آب شرب پایدار تنگاری دشتروم شهرستان بویراحمد به بهره برداری رسید.
پروژه،آب،آرمين،بويراحمد

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه آبرسانی به روستای تنگاری دهستان دشتروم بویراحمد ظهر چهارشنبه و با حضور مسئولان به بهره برداری رسید.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد در این آئین گفت: اعتبار هزینه شده برای این پروژه سه میلیارد ریال است.
علمدار آرمین افزود: در قالب این پروژه یکهزار و ۴۰۰ متر لوله پلی اتیلن ۱۱۰ میلی متر و ۴ اینچ فلزی اجرا شد.
وی فقدان آب شرب پایدار را از چالش‌های اصلی مردم این روستا دانست و تصریح کرد: با اجرای این پروژه این مشکل آب نیز برطرف شد.
آرمین گفت: با اجرای این پروژه آبرسانی ۲۵۰ خانوار با جمعیتی بیش از ۱۰۰۰ نفر در دو روستای تنگاری و ده کهنه از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شدند.